Over ons2019-11-27T14:53:19+01:00

Over ons

BOLvitaal

BOLvitaal is dé kennispartner op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Het is onze missie om organisaties zo vitaal mogelijk te maken en hun medewerkers daarmee gezond, productief en met plezier te laten functioneren.

BOLvitaal is een jong en energiek bedrijf. Wij bieden een uitgebreid scala aan (voor)onderzoeken aan en geven naast of naar aanleiding van een onderzoek advies op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo maken wij organisaties toekomstbestendiger. Tevens creëren wij samen met uw organisatie de juiste strategie omtrent vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en bieden wij workshops en coaching aan om die strategie te implementeren.

Kennis en Ontwikkeling

Ons team beschikt over veel verschillende expertises. Zo hebben we diëtisten en bewegingswetenschappers, maar ook vitaliteitscoaches en fysiotherapeuten in dienst. Deze specialisten hebben maar één doel: Uw organisatie vitaal maken en de kennis die zij bezitten overbrengen naar organisaties en hun werknemers.
Naast de scans/onderzoeken en trajecten die BOLvitaal aanbiedt hebben we ook een ruime selectie aan gerelateerde diensten, zoals advies over voeding en/of beweging in de vorm van schema’s. Tevens kunt u bij ons terecht voor vitaliteitsproducten, zoals hartslagmeters.

Wij staan voor hoogstaande onderzoeken, verbetertrajecten, workshops en coaching. U mag van ons een duidelijke uitleg en aanpak verwachten tijdens alle diensten die wij aanbieden. Wij staan tevens voor u klaar indien u ad hoc een vakkundig advies nodig hebt over vitaliteit of duurzame inzetbaarheid.

Online platform

BOLvitaal werkt met een online duurzaam inzetbaarheidsplatform. Dit platform geeft werkgevers en werknemers snel een helder en veilig beeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Resultaten zijn overzichtelijk in te zien middels een gebruiksvriendelijke rapportage-omgeving.

Wilt u meer informatie over onze diensten of ons platform, neem dan contact met ons op of klik hier. Wij komen ook graag langs bij uw organisatie om uitleg te geven over onze mogelijkheden.