Ons aanbod

Wat bieden wij u aan?

BOLvitaal werkt met een persoonlijk online dashboard wat gericht is op duurzame inzetbaarheid. Dit dashboard geeft inzicht in uw gezondheid en de toekomstbestendigheid van uw functioneren. Wij begrijpen uiteraard dat persoonlijke data ook echt persoonlijk moet blijven. Ons portaal verzekert dat uw persoonlijke data beveiligd is en daarmee alleen door uzelf in te zien is. Alleen met uw toestemming zal data ook beschikbaar zijn voor uw werkgever of BOLvitaal.

Wij bieden naast of naar aanleiding van het eerste onderzoek op maat gemaakte adviezen en vervolgtrajecten op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Bent u het volgende bedrijf wat wij fenomenaal in vitaal mogen maken?

Onderzoeken

Om uw organisatie te verbeteren in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid raden wij aan om te starten met 1 of meerdere van onze onderzoeken. Wij bieden onderzoeken aan die een scan uitvoeren op organisatie-, leidinggevende- of medewerkersniveau. Na of naast deze onderzoeken bieden wij verschillende specifieke verbetertrajecten aan.

Trajecten

De trajecten van BOLvitaal verbeteren zowel de mentale als fysieke gezondheid van uw management en/of medewerkers. Voorbeelden van de trajecten zijn vitaliteitsmanagement, stressmanagement en coaching over voeding, beweging en slaap. Wij raden aan om eerst een vooronderzoek te laten uitvoeren, zodat wij doelgericht de best passende vervolgtrajecten kunnen aanbieden.

Klik hier Meer informatie nodig?