Onderzoeken

Onderzoeken

Onze onderzoeken geven medewerkers en, met hun toestemming, leidinggevenden relevante inzichten in de fysieke en mentale gezondheid van uw organisatie. Deze onderzoeken zijn zeer bruikbaar om de belangrijkste pijnpunten op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te identificeren. Naar aanleiding hiervan kan BOLvitaal op maat gemaakte vervolgtrajecten aanbieden. Dit zijn onze onderzoeken:

Leefstijlscan

De Leefstijilscan geeft inzicht in de leefstijl van de werknemer en perceptie van het werk wat hij of zij uitvoert.

DIX

De DIX meet de kennis en vaardigheden, motivatie, gezondheid, werk-privé balans en huidige en toekomstige inzetbaarheid van de werknemer.

MINI-DIX

Dit is een kortere versie van de DIX vragenlijst die zich concentreert op enkele belangrijke elementen uit de volledige DIX.

PSA

Een slechte PSA vormt een enorm risico voor uw organisatie. Ruim 30% van het werkgerelateerde ziekteverzuim houdt verband met PSA. Dit onderzoek geeft inzicht in hoe de PSA wordt ervaren door uw medewerkers.

KOBA-DI tool

De KOBA-DI tool maakt financieel inzichtelijk wat duurzame inzetbaarheid uw organisatie oplevert. U kunt met deze business case doeltreffender en goed onderbouwd investeren in duurzame inzetbaarheid.

Organisatiescan

De organisatiescan geeft u snel een algemeen inzicht in de volwassenheid van uw organisatie op het gebied van verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid.

De Leiderschapsscan

Zijn uw leidinggevenden zich voldoende bewust van de kansen van duurzame inzetbaarheid? Zo ja, dragen uw leidinggevenden dat ook daadkrachtig uit? Deze scan maakt inzichtelijk hoe toekomst- bestendig uw leidinggevenden- team is.

Klik hier Benieuwd naar de trajecten?