Mini-DIX

Waarom de MINI-DIX?

De MINI-DIX stipt de meest relevante onderwerpen uit de volledige DIX aan. De MINI-DIX geeft helder weer hoe uw werknemer het werk en de omgeving ervaart. Voelt hij of zij zich gezond, vakkundig, gemotiveerd en is er een goede balans tussen werk en privé? De scores zijn een weergave van de perceptie van de werknemer op deze thema’s en legt de belangrijkste aandachtspunten bloot. 

Persoonlijk contact?

Heeft u een vraag over onze onderzoeken?
Neem dan direct contact met ons op.

Wat houdt de MINI-DIX in?

De MINI-DIX is een persoonlijke inzetbaarheidsscan die in de vorm van een online vragenlijst wordt afgenomen. In deze vragenlijst worden verschillende onderwerpen getoetst (zie onderstaand). De geïnterviewde kan direct na het invullen van de vragenlijst de resultaten per onderwerp inzien. De resultaten uit de MINI-DIX worden weergegeven in een stoplichtmodel. Naast de resultaten wordt een persoonlijk advies gegeven bij de scores. In dit advies krijgt de werkgever of werknemer te zien aan welke specifieke punten gewerkt moet worden om de inzetbaarheid te verbeteren.

Werk-privé balans

Veerkracht

Huidig functioneren

Gezondheid en energie

Persoonlijk leiderschap

Toekomst verwachtingen

Wat levert de MINI-DIX uw organisatie op?

De MINI-DIX vragenlijst geeft de inzetbaarheid en gezondheid van zowel de werkgever als de werknemer weer. Mensen moeten steeds langer doorwerken en dit is, zonder aandacht voor gezondheid en duurzame inzetbaarheid, een risico voor de continuïteit van uw organisatie. Wanneer medewerkers (tijdelijk) uitvallen, leidt dit, naast verzuimkosten, vaak ook tot kosten voor het zoeken en inleren van nieuwe medewerkers.
De MINI-DIX helpt om dit te voorkomen. Met behulp van MINI-DIX kan uw organisatie gericht aan de slag met het verbeteren van de inzetbaarheid. Hierna kan BOLvitaal verschillende vervolgtrajecten aanbieden om die verbetering zo snel mogelijk te bewerkstelligen.

Klik hier Alle onderzoeken?